reduceri

Reduceri

Urmărim zi de zi reducerile la mii de produse de la zeci de comercianți, pentru a te informa când un produs anume are cel mai mic preț dintr-o perioadă dată.

Cum funcționează?

Cum funcționează?

1
...
Găsești produsele favorite de la magazinele partenere

Poți naviga catalogul de produse sau poți folosi motorul de căutare. Produsele sunt ordonate în mod implicit după cele mai mari reduceri.

2
...
Le salvezi în wishlist după ce ți-ai făcut cont.

Când ai găsit un produs care te interesează, îl adaugi în wishlist apăsând pictograma din dreptul acestuia. Un produs salvat în wishlist va fi evidențiat cu portocaliu .

3
...
Urmărești evoluția prețurilor pe site și primești alerte de preț pe email

În cazul în care prețul unui produs din wishlist se modifică, primești pe email o alertă de preț și poți studia evoluția prețului pe site, din pagina produsului.

Întrebări frecvente

Comenzi:
Livrare și retururi:
Diverse:
  • 1. Cât de des sunt actualizate prețurile?

    Monitorizăm în mod continuu reducerile produselor încărcate în platformă, cel puțin o dată pe săptămână pentru fiecare produs.

  • 2. Cum procedez dacă nu mai doresc să primesc alerte de preț?

    Oferim 3 modalități de opt-out din alertele de preț: 1. prin apăsarea linkului "dezabonare" din oricare alertă de preț primită de la noi; 2. prin modificarea setărilor de notificare din contul tău; sau 3. prin ștergerea tuturor produselor din wishlist.

  • 3. Cum îmi pot șterge contul?

    Ne pare rău să ne despărțim, dar îți oferim controlul total asupra contului tău, inclusiv prin ștergerea lui și a tuturor datelor tale personale prin apăsarea butonului șterge cont din contul tău.