Reduceri

Urmărim zi de zi reducerile la mii de produse de la zeci de comercianți, pentru a te informa când un produs anume are cel mai mic preț dintr-o perioadă dată.

Cum funcționează?

Cum funcționează?

Găsești produsele favorite de la magazinele partenere

Poți naviga catalogul de produse sau poți folosi motorul de căutare. Produsele sunt ordonate în mod implicit după cele mai mari reduceri.

Le salvezi în wishlist după ce ți-ai făcut cont.

Când ai găsit un produs care te interesează, îl adaugi în wishlist apăsând pictograma din dreptul acestuia. Un produs salvat în wishlist va fi evidențiat cu portocaliu .

Urmărești evoluția prețurilor pe site și primești alerte de preț pe email

În cazul în care prețul unui produs din wishlist se modifică, primești pe email o alertă de preț și poți studia evoluția prețului pe site, din pagina produsului.

Întrebări frecvente

Comenzi:
Livrare și retururi:
Diverse:
  • 1. Cât de des sunt actualizate prețurile?

    Monitorizăm în mod continuu reducerile produselor încărcate în platformă, cel puțin o dată pe săptămână pentru fiecare produs.

  • 2. Cum procedez dacă nu mai doresc să primesc alerte de preț?

    Oferim 3 modalități de opt-out din alertele de preț: 1. prin apăsarea linkului "dezabonare" din oricare alertă de preț primită de la noi; 2. prin modificarea setărilor de notificare din contul tău; sau 3. prin ștergerea tuturor produselor din wishlist.

  • 3. Cum îmi pot șterge contul?

    Ne pare rău să ne despărțim, dar îți oferim controlul total asupra contului tău, inclusiv prin ștergerea lui și a tuturor datelor tale personale prin apăsarea butonului șterge cont din contul tău.