Cand gasim costume de baie la reducere?

Analize / 03 Aug

costume de baie

De multe ori dorim sa ne innoim tinuta de plaja in fiecare sezon, insa nu de fiecare data ne permite bugetul sa o facem. Asa ca ajungem sa ne intrebam: cand gasim costume de baie la reducere?

Regula generala este ca reducerile sunt cele mai mari spre sfarsitul verii si la inceputul toamnei, cand incep reducerile colectiilor de vara, iar magazinele isi pregatesc stocurile pentru colectiile de toamna-iarna.

Astfel, cel mai bun moment pentru a gasi costume de baie ieftine sunt lunile august sau septembrie, cand retailerii incearca sa "scape" de colectiile de vara, astfel incat sa aiba mai mult loc pentru noile colectii de toamna.

Pentru a testa aceste teorii, am analizat preturile la peste 1000 de costume de baie pentru femei timp de 5 luni, din aprilie si pana in august, inclusiv, si am constatat o reducere constanta a pretului la costume de baie, de aproape 30%, in aceasta perioada. In concret, in aprilie, pretul mediu al unui costum de baie era de 218 lei, iar, in august, acesta a scazut la 154 lei.
Este acesta momentul cel mai bun pentru a-ti cumpara un costum de baie la reducere sau merita sa mai astepti pana in toamna? Noi iti recomandam sa cumperi acum daca intentionezi sa mergi la mare in august sau sa iti adaugi perechea favorita de bikini in wishlist si sa astepti notificarile privind reducerile suplimentare, care vor urma cu siguranta.

  


Noi urmarim reducerile la costume de baie pentru ca tu sa cumperi produsele tale favorite la cele mai mici preturi.